Taxi cursus Den Haag

Slagen voor je taxipas? Dit kan bij detaxiopleider.nl!

Taxi opleiding in Rijswijk

De Taxi Opleider heeft een effectief, doeltreffend en educatieve manier van lesgeven. De cursus is helemaal gericht op het examen en zal ervoor zorgen dat je snel als echte taxichauffeur te werk kan gaan. Bel ons meteen of vul onze online formulier in!

Hoe werkt de taxi cursus in Den Haag

Bij ons ga je eerst je taxi theorie opleiding volgen. Deze wordt door ervaren experts gegeven die op een doeltreffende wijze lesgeven. Ook wij willen dat jij het examen in één keer gaat halen! Het taxi examen bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is procedures taxi en de tweede verkeersregels taxi. Je moet voor beide onderdelen een voldoende behalen. Dit is makkelijk te halen met de hulp van onze taxi cursus. Onze docenten zullen alles uitgebreid bespreken en alle mogelijke vragen behandelen. Op deze manier ga jij het examen halen en snel als taxichauffeur aan de slag.

Een taxi theorie opleiding volgen is een makkie bij ons. De Taxi Opleider biedt een compleet taxi theorie opleiding aan. Met deze taxi theorie opleiding wordt jij een top taxichauffeur. Alle belangrijke dingen zullen hier langskomen. De opleiding wordt door professionals gegeven die je zullen voorbereiden op het echte werk. Voor vragen hierover kan je ons altijd contacteren. Wij staan je graag te woord.

Het gevreesde CBR theorie examen. Met onze hulp is het afleggen van het theorie examen kinderspel. Onze docenten trainen 100% examengericht. Verder wordt het examen uitgebreid besproken en zullen mogelijke vragen behandeld worden. Het theorie examen is na de cursus makkelijk te halen. Op deze manier kan je snel aan de slag als taxichauffeur!

Het praktijkexamen bij het CBR hoort er uiteraard ook bij. Hiervoor bieden wij praktijklessen aan. Het praktijkexamen bestaat uit bepaalde examenopdrachten. De lessen zullen ervoor zorgen dat je deze opdrachten feilloos kan uitvoeren.

Voor een chauffeurskaart compleet, trambaanontheffing, combinatiecursus of losse lessen helpen wij je graag. Ook als je een chauffeurskaart met losse pakketten nodig hebt.

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Zullen wij je terugbellen?

Vul het formulier in en wij bellen je gratis terug.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling

Taxi opleiding? Direct aanmelden.

 • Theorie examen op korte termijn

  Wij reserveren het taxitheorie examen voor jou bij het CBR, compleet ontzorgd dus.

 • Wij reserveren het examen

  Geen zorgen maken over de schaarse beschikbare examendatums bij het CBR, wij reserveren deze graag kostenloos voor je.

 • Examengerichte lesmethode

  Jarenlang hebben wij tijd en moeite in onze cursus verwerkt – zodat jij in één keer zal slagen.

 • Unieke lesmethode

  Zeker weten dat je gaat slagen? Hier zit je in ieder geval 100% goed!

 • Laagste kosten

  We werken uitsluitend met all-in tarieven, géén verborgen kosten dus. Zo zijn we gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

taxi opleiding
taxi theoriecursus
taxi chauffeur

Gilbert Snippe
uit Amsterdam
2 daagse theoriecursus


Super goede theorie en praktijk cursussen. Alle tips en informatie die we krijgen zorgen er zeker voor dat je de taxi examens goed kan afleggen met een hoge slagingskans. Ik heb bij deze rijschool me taxi papieren super snel gehaald.

Ritchy Boshuis
uit Rotterdam
Praktijk 8 uur + examen


Detaxiopleider is een geweldige rijschool voor het behalen van je taxi papieren. Zeer vriendelijke en ervaren instructeurs die je klaarstomen voor je examen! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen!

Elina Bakema
uit Leiden
All in Pakket. Theorie + praktijk


Beste rijschool voor een taxi opleiding. Vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen. Zeker een aanrader, dankzij De taxi opleider ben ik voor al mijn examens in een keer geslaagd! Bedankt voor de begeleiding!

Cursus taxichauffeur Den Haag

Taxichauffeur worden? Slagen voor je taxipas bij detaxiopleider.nl. Er zijn veel voordelen verbonden aan de taxi cursus. Grotere kans om het theorie en praktijkexamen te halen. Met een goede stap in het examen stappen is zeer belangrijk. Je zal ook minder nerveus zijn, omdat je optimaal voorbereid bent en bent opgeleid door echte professionals die je 100% examengericht les hebben gegeven. Je weet dus wat je kan verwachten voordat je het examen ingaat. Verder is het ook fijn dat je geen boeken nodig hebt. Onze cursus is alles wat je nodig hebt, geen gedoe, een simpel en snel proces. Dit blijkt ook uit de hoge slagingspercentage van onze studenten die ondertussen nu als taxichauffeur werken.

Taxi cursus aanmelden

Meld je nu aan voor onze taxi cursus. Inschrijven is in enkele minuten gedaan. Onze inschrijfprocedure is ontzettend simpel. Onderin zijn alle stappen kort toegelicht.

 • Schrijf je online in
 • Wij bellen je terug
 • Cursusdagen worden aangegeven
 • Je kiest voor een dag waar je voorkeur naar uitgaat
 • Het CBR examen wordt door ons gereserveerd

Schrijf je dus direct in! Voor je het weet kan je aan de slag als echte taxichauffeur! Voor vragen of meer informatie kan je altijd terecht bij één van onze experts. Wij helpen je graag verder.

Klantenbeoordeling 4,7/5

Gecertificeerde & erkende opleiders

Hoogste slagingspercentages

100% examengericht

Goedkoopste van Nederland

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Wij werken samen met