Trambaanontheffing

U bent er bijna! Op dit moment ben u in het bezit van een taxipas, maar om als een echte taxichauffeur aan de bak te mogen, heeft u ook een trambaanontheffing nodig. Een trambaanontheffing heeft ontzettend veel pluspunten. Als u in het bezit bent van een trambaanontheffing mag u rijden op busbanen en trambanen. Dit scheelt u veel reistijd en op deze manier kunt u sneller op de plaats van bestemming arriveren. Waarom is dat in uw voordeel? Als u meer klanten kunt vervoeren, kunt u ook meer geld verdienen! Het is daarom heel gunstig voor u om een trambaanontheffing te halen. U moet hiervoor twee toetsen afleggen. Een theorie- en praktijkexamen. U kunt bij ons een cursus volgen zodat u de trambaanontheffing examens in één keer haalt!

Start

8 uur cursus trambaanontheffing theorie

vanaf €750,-

Boeken & lesmateriaal
CBR theorie-examen
Praktijklessen 8 uur
Je wordt gebracht naar het examen
CBR praktijkexamen
De opleiding duurt 6 weken
Slagingspercentage 71%

Medium

8 uur cursus trambaanontheffing theorie

vanaf €950,-

Boeken & lesmateriaal
CBR theorie-examen
Praktijklessen 16 uur
Je wordt gebracht naar het examen
CBR praktijkexamen
De opleiding duurt 6 weken
Slagingspercentage 81%

Plus

8 uur cursus trambaanontheffing theorie

vanaf €1150,-

Boeken & lesmateriaal
CBR theorie-examen
Praktijklessen 24 uur
Je wordt gebracht naar het examen
CBR praktijkexamen
De opleiding duurt 6 weken
Slagingspercentage 91%

Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling

Wat houdt een trambaanontheffing in?

Als u als taxichauffeur in bezit bent van een trambaanontheffing dan heeft u het voorrecht om over de busbanen en trambanen te rijden. Als u deze vrijheid en privilegie wilt, dan heeft u een trambaanontheffing nodig. Deze kunt u bij ons halen! Wij hebben een zeer hoge slagingspercentage van cursisten die hun examens in 1 keer halen.

Hoe ziet mij trambaanontheffing taxi-opleiding eruit?

De Taxi Opleider staat bekend om zijn hoge slagingspercentage. Er is een grote kans dat u uw trambaanontheffing in 1 keer haalt bij ons! Dit scheelt u veel opleidingskosten en examenkosten. U bent dus een stuk goedkoper uit. Onze experts geven examen gerichte training. Onze docenten zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring. Zij weten precies wat u kunt verwachten en zullen u hierop voorbereiden.

De opleiding bereidt u voor op twee verschillende examens. Dit zijn dus de praktijkexamen en theorie examen.

Hoe kan ik mijn trambaanontheffing halen?

Wanneer u wilt slagen voor u diploma ‘Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Amsterdam (of Den Haag)’ moet u twee examens maken. Zoals eerder gezegd is dit in de vorm van een theorie- en praktijkexamen. Het is belangrijk dat u er rekening mee houdt dat u binnen een jaar moet slagen voor zowel uw theorie-, als praktijkexamen. U mag pas uw examen maken nadat u de verplichte cursus/opleiding volgt door een opleider van het CBR.

Wij van De Taxi Opleider zijn erkend als de CBR opleider die zijn gespecialiseerd in het opleiden van taxichauffeurs. Wij staan garant voor de beste taxi-opleiding die u kunt krijgen. Verder kunt u ook op examen gerichte training rekenen. Wij hebben een hoge slagingspercentage om in 1 keer te slagen, dit scheelt u veel examenkosten en bent u dus goedkoper uit! Heeft u vragen? Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.

Hoe vraag ik mijn trambaanontheffing aan?

Er zijn een aantal stappen die u langs moet gaan voordat u in het bezit kan zijn van uw trambaanontheffing. Het eerste wat u moet doen is bij het CBR een diploma genaamd ‘Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Amsterdam (of Den Haag)’ halen. Wanneer u slaagt voor deze toets en aan de overige voorwaarden van de CBR voldoet, dan kunt u bij de gemeente een trambaanontheffing opvragen. Als u hier meer vragen over heeft, kunt u dit navragen bij uw gemeente of op de website van uw gemeente is dit ook vaak te vinden.

Klantenbeoordeling 4,7/5

Gecertificeerde & erkende opleiders

Hoogste slagingspercentages

100% examengericht

Goedkoopste van Nederland

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

taxi opleiding
taxi theoriecursus

Krijg ik veel opdrachten en huiswerk mee naar huis?

Huiswerk hoort er ook bij. Zeker als u in 1 keer wilt slagen. Wanneer u zichzelf goed voorbereid is de kans dat u de examens in 1 keer haalt vele malen groter. Voorbereiding hoort er dus bij. Onze ervaren docenten geven u genoeg oefenmateriaal mee. Lees deze dus goed door. Het is belangrijk dat u minstens 1 uur per dag aan het oefenmateriaal en theorieboeken zit. Stratenkennis is ook cruciaal voor deze opleiding. Vraag hier meer over bij uw docent.

Wat zijn de kosten en tijdsduur van mijn trambaanontheffing taxi-opleiding?

De tijdsduur van de taxi-opleiding kan duren tussen de 3 tot 12 weken. Bij ons is het gemiddelde 6 tot 8 weken! Het is gebleken dat dit het meest effectief was zodat cursisten in 1 keer konden slagen!

Onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina. Wilt u meer weten? Contacteer ons als u meer informatie wilt weten. Onze experts helpen u graag verder.

Hoe schrijf ik me in?

Schrijf u nu online in! Als u eerst meer informatie wilt kunt u dit telefonisch opvragen. Wij staan u graag te woord.

Wij leiden u graag op tot een top taxi-chauffeur. We zien u gauw terug bij de Taxi Opleider!

taxi chauffeur

Taxi opleiding? Direct aanmelden.

 • Theorie examen op korte termijn

  Wij reserveren het taxitheorie examen voor jou bij het CBR, compleet ontzorgd dus.

 • Wij reserveren het examen

  Geen zorgen maken over de schaarse beschikbare examendatums bij het CBR, wij reserveren deze graag kostenloos voor je.

 • Examengerichte lesmethode

  Jarenlang hebben wij tijd en moeite in onze cursus verwerkt – zodat jij in één keer zal slagen.

 • Unieke lesmethode

  Zeker weten dat je gaat slagen? Hier zit je in ieder geval 100% goed!

 • Laagste kosten

  We werken uitsluitend met all-in tarieven, géén verborgen kosten dus. Zo zijn we gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

taxi opleiding
taxi theoriecursus
taxi chauffeur

Gilbert Snippe
uit Amsterdam
2 daagse theoriecursus


Super goede theorie en praktijk cursussen. Alle tips en informatie die we krijgen zorgen er zeker voor dat je de taxi examens goed kan afleggen met een hoge slagingskans. Ik heb bij deze rijschool me taxi papieren super snel gehaald.

Ritchy Boshuis
uit Rotterdam
Praktijk 8 uur + examen


Detaxiopleider is een geweldige rijschool voor het behalen van je taxi papieren. Zeer vriendelijke en ervaren instructeurs die je klaarstomen voor je examen! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen!

Elina Bakema
uit Leiden
All in Pakket. Theorie + praktijk


Beste rijschool voor een taxi opleiding. Vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen. Zeker een aanrader, dankzij De taxi opleider ben ik voor al mijn examens in een keer geslaagd! Bedankt voor de begeleiding!

Taxichauffeur worden?

Wil je graag een taxi besturen als beroep? Vind je het leuk om veel te rijden? Meld je dan snel aan voor onze taxi opleiding. Is het besturen van een taxi jouw droomberoep? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Meld je dan snel aan voor de opleiding Taxichauffeur!

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Wij werken samen met