Taxi cursus Amsterdam

Wil jij ook zo snel mogelijk slagen voor je taxipas?

Taxi opleiding in Amsterdam

Detaxiopleider.nl helpt je daarbij. De Taxi Opleider heeft een doelgerichte, adequate en leerzame cursus. Deze cursus is compleet gericht op het taxi examen. Met behulp van de cursus zal het taxi examen een eitje zijn en voor je het weet kan je aan de slag als echte taxichauffeur.

Bel ons meteen of vul onze online formulier in!

Hoe werkt de taxi cursus in Amsterdam

Beginnen met de taxi theorie opleiding is aangeraden. Hier hoort ook het hoogste slagingspercentage bij. De taxi theorie opleiding wordt door docenten gegeven die ervaring in het vak zelf hebben en zeer doelgericht lesgeven. Net als jij willen wij dat je het examen zo snel mogelijk haalt. Het taxi examen bestaat uit 2 delen. Onderdeel 1 staat bekend als procedures taxi en onderdeel 2 zijn de verkeersregels taxi. Voor beide onderdelen moet je een voldoende halen wil je slagen voor het CBR examen. Gelukkig zal dit geen probleem zijn met de hulp van onze taxi cursus. Onze docenten zullen er alles aandoen om jou te laten slagen. Het examen wordt uitgebreid behandeld en alle mogelijke vragen worden besproken. Voor je het weet ga je als taxichauffeur aan de slag.

De taxi theorie opleiding volgen zal het examen een stuk makkelijker maken en ervoor zorgen dat je onbevreesd het examen in kan gaan. Met behulp van de taxi theorie opleiding wordt jij een ster taxichauffeur. Alle belangrijke aspecten worden grondig behandeld. De taxi theorie opleiding wordt door experts gegeven die je 100% voorbereiden op the real deal. Voor vragen of meer informatie hierover kan je ons altijd contacteren. Onze experts staan je graag te woord.

De moeilijke CBR theorie examen zal een eitje zijn met behulp van onze cursus of opleiding. Onze docenten trainen je namelijk 100% examengericht. Verder wordt het examen uitgebreid besproken en zullen mogelijke vragen behandeld worden. Het theorie examen is na de cursus makkelijk te halen. Op deze manier kan je snel aan de slag als taxichauffeur!

Naast het theorie examen is er ook het praktijkexamen van het CBR. Hiervoor bieden wij praktijklessen aan. Het praktijkexamen bestaat uit bepaalde opdrachten. De lessen zorgen ervoor dat je die opdrachten foutloos kan uitvoeren en voor je praktijkexamen slaagt.

Voor een chauffeurskaart compleet, trambaanontheffing, combinatiecursus of losse lessen helpen wij je graag. Ook als je een chauffeurskaart met losse pakketten nodig hebt.

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Zullen wij je terugbellen?

Vul het formulier in en wij bellen je gratis terug.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling

Taxi opleiding? Direct aanmelden.

 • Theorie examen op korte termijn

  Wij reserveren het taxitheorie examen voor jou bij het CBR, compleet ontzorgd dus.

 • Wij reserveren het examen

  Geen zorgen maken over de schaarse beschikbare examendatums bij het CBR, wij reserveren deze graag kostenloos voor je.

 • Examengerichte lesmethode

  Jarenlang hebben wij tijd en moeite in onze cursus verwerkt – zodat jij in één keer zal slagen.

 • Unieke lesmethode

  Zeker weten dat je gaat slagen? Hier zit je in ieder geval 100% goed!

 • Laagste kosten

  We werken uitsluitend met all-in tarieven, géén verborgen kosten dus. Zo zijn we gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

taxi opleiding
taxi theoriecursus
taxi chauffeur

Gilbert Snippe
uit Amsterdam
2 daagse theoriecursus


Super goede theorie en praktijk cursussen. Alle tips en informatie die we krijgen zorgen er zeker voor dat je de taxi examens goed kan afleggen met een hoge slagingskans. Ik heb bij deze rijschool me taxi papieren super snel gehaald.

Ritchy Boshuis
uit Rotterdam
Praktijk 8 uur + examen


Detaxiopleider is een geweldige rijschool voor het behalen van je taxi papieren. Zeer vriendelijke en ervaren instructeurs die je klaarstomen voor je examen! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen!

Elina Bakema
uit Leiden
All in Pakket. Theorie + praktijk


Beste rijschool voor een taxi opleiding. Vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen. Zeker een aanrader, dankzij De taxi opleider ben ik voor al mijn examens in een keer geslaagd! Bedankt voor de begeleiding!

Cursus taxichauffeur Amsterdam

Wil jij ook taxichauffeur worden? Slagen voor je taxipas is een makkie bij detaxiopleider.nl. Je kan veel profijt halen uit de taxi cursus. Er is een veel grotere kans om het theorie en praktijkexamen te halen. Zelfverzekerd het examen instappen is zeer belangrijk. De zenuwen zullen je niet storen aangezien je 100% bent voorbereid voor het examen. Jij bent namelijk opgeleid door echte professionals die je 100% examengericht les hebben gegeven. Voor jou geen onverwachte verrassingen, want je weet precies wat je kan verwachten. Wij maken geen gebruik van boeken. Dat is toch fijn? Onze cursus heeft alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen, geen gedoe, een simpel en snel proces. Dit blijkt ook uit de hoge slagingspercentage van onze studenten die inmiddels nu als taxichauffeur werken.

Taxi cursus aanmelden

Aanmelden voor onze taxi cursus is in een paar minuten gedaan. Onze inschrijfprocedure is vrij simpel en is onderin per stap uitgelegd.

 • Schrijf je online in
 • Wij bellen je terug
 • Cursusdagen worden aangegeven
 • Je kiest voor een dag waar je voorkeur naar uitgaat
 • Het CBR examen wordt door ons gereserveerd

Schrijf je dus snel in! Voor je het weet kan je aan de slag als echte taxichauffeur! Voor vragen of meer informatie kan je altijd terecht bij één van onze experts.

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Wij werken samen met