Kosten van een taxi opleiding

Bekijk hier een overzicht van onze kosten.

Kosten taxi opleiding?

Het volgen van een taxi opleiding bij de taxiopleider.nl is goedkoper dan je denkt! Zo is de goedkoopste lespakket €375. Bovendien is het een goede investering dat je op korte termijn snel terug kunt verdienen! Nadat je bij ons de taxiopleiding hebt gevolgd heb je 99% kans op slagen voor het CBR taxi theorie en het CBR praktijkexamen. Vergelijk hier alle pakketten en bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

1 daagse theoriecursus

Taxi theoriecursus al vanaf €375! Deze opleiding duurt 1 dag en vindt plaats in Amsterdam en Rijswijk. Als je je hebt aangemeld neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met je op om alle informatie wat betreft de theoriecursus met je te bespreken.

Praktijk 8 uur + examen

Tijdens de praktijk van 8 uur + examen vanaf €875,- wordt je getest op je rijvaardigheid en andere zaken die belangrijk zijn om als taxichauffeur aan de slag te gaan. Wil je meer weten over de taxi opleiding in Amsterdam en Rijswijk? Bel ons direct of vul ons formulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wij hebben een hoog slagingspercentage.

All in Pakket. Theorie + praktijk

Bij Detaxiopleider.nl bieden we ook een All in Pakket vanaf €1195,- met theorie en praktijk aan. De cursus wordt gegeven in Amsterdam en Rijswijk en duurt 3 dagen lang. Begin snel met onze gecertificeerde taxiopleiding. Onze gekwalificeerde instructeurs helpen je snel op weg als taxichauffeur.

Zullen wij je terugbellen?

Vul het formulier in en wij bellen je gratis terug.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling
Detaxiopleider geslaagde leerling

Taxi opleiding? Direct aanmelden.

 • Theorie examen op korte termijn

  Wij reserveren het taxitheorie examen voor jou bij het CBR, compleet ontzorgd dus.

 • Wij reserveren het examen

  Geen zorgen maken over de schaarse beschikbare examendatums bij het CBR, wij reserveren deze graag kostenloos voor je.

 • Examengerichte lesmethode

  Jarenlang hebben wij tijd en moeite in onze cursus verwerkt – zodat jij in één keer zal slagen.

 • Unieke lesmethode

  Zeker weten dat je gaat slagen? Hier zit je in ieder geval 100% goed!

 • Laagste kosten

  We werken uitsluitend met all-in tarieven, géén verborgen kosten dus. Zo zijn we gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

taxi opleiding
taxi theoriecursus
taxi chauffeur

Gilbert Snippe
uit Amsterdam
2 daagse theoriecursus


Super goede theorie en praktijk cursussen. Alle tips en informatie die we krijgen zorgen er zeker voor dat je de taxi examens goed kan afleggen met een hoge slagingskans. Ik heb bij deze rijschool me taxi papieren super snel gehaald.

Ritchy Boshuis
uit Rotterdam
Praktijk 8 uur + examen


Detaxiopleider is een geweldige rijschool voor het behalen van je taxi papieren. Zeer vriendelijke en ervaren instructeurs die je klaarstomen voor je examen! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen!

Elina Bakema
uit Leiden
All in Pakket. Theorie + praktijk


Beste rijschool voor een taxi opleiding. Vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen. Zeker een aanrader, dankzij De taxi opleider ben ik voor al mijn examens in een keer geslaagd! Bedankt voor de begeleiding!

Taxichauffeur worden?

Wil je graag een taxi besturen als beroep? Vind je het leuk om veel te rijden? Meld je dan snel aan voor onze taxi opleiding. Is het besturen van een taxi jouw droomberoep? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Meld je dan snel aan voor de opleiding Taxichauffeur!

Resultaatgerichte & opleiding

Hoog slagingspercentage

100% examengericht

Snel en effectief

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij regelen alles.

Wij werken samen met